.

Followers

Monday, December 22, 2014

Wishlist - Vacation

Pernah baca tentang 45Lekiu?

45Lekiu
Salah satu tempat yang menarik untuk honeymoon, tenangkan fikiran atau untuk bercuti bersama keluarga. Aku ada terpandang 45Lekiu nie dalam entry yang orang share dalam Facebook. Terus jatuh cinta. Terus rasa nak pergi. Tapi tiada rezeki buat masa ini.

45Lekiu ni terletak kat Melaka. Memang kat bandar Melaka berhampiran dengan Jonker Walk. Sebab ada private pool tu yang aku berkenan sangat. Boleh mandi dengan husband tanpa rasa segan silu. haha. Dekorasi yang moden dan klasik dengan bercirikan kemewahan. Boleh request tak untuk ANNIVERSARY???? 

Aku memang suka hotel/resort/guesthouse yang berkonsepkan macam ini. Ala-ala twilight katanya. Suram-suram sikit. Kalau aku la kan, sehari suntuk tak nak keluar bilik. Setiap sudut aku nak ambil gambar. Menikmati sangat katanya. Pasal dah bayar mahal. Mahal macam mane? boleh check sendiri kat laman web. Tak nak cakap. haha kalau rajin check kat Agoda. Itu pun memanjang booked.

Untuk bakal pengantin yang merancang untuk berbulan madu dalam negara dan nak feeling macam dalam filem, boleh buat tempahan ye. Lepas tu share experience korang dan buat aku bertambah cemburu kat korang. 

The Stable
Opposite Place

Boleh cuci mata dan pasang niat dulu:
Opposite Place - http://opposite-place.com/


2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Cntikkk
Lama x ke.melka..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)