.

Followers

Thursday, January 7, 2010

>>j card member's day<<



haha..pagi nie tgah aku on9 sekali bunyik pon2x..adei..posmen rupenyer kne tnde tgn ape ntah surat umah blkang..uma aku dpn skali so posmen g uma aku la kalo de pape..aku dpt letter dari jusco..ha!! aku da agk dah..de J CARD DAY..huhu..bertmpat di JUSCO BANDAK BARU KLANG (BBK) pada 14 jan 2010..mggu dpn nih..ari khamis..nk pegi tapi wet JPA pesal lmbt sgt masok nih..igt nk beli bju ke suar ke kalo dpt murah2 kan..pastu nk beli cmfoter..hahaha..wet xde da de perncangan nk beli itu ini..hahaha..so, sape2 yg de j card 2 leh la dtg snie perabiskan wet anda..huhu..dibuka dr 9am hgga 11pm..

konfem org yg pegi ni cam semut api..jem smpai kat highwy karang..nk pegi nek moto senang tapi...hehe..tapi ssh nk bwk brg balik t..yelah da soping kan so byk lah beg plstikkan..yg xder j card 2 leh dtg gak..wat j card mase 2 tapi phm2 lah..beratur ramai..fees hanye rm12 je sethun..kalo de perncngan nk pegi wat lah j card awl2 x pon pinjam kwn2 yg de j card x pon ikot je kwn yg de j card 2..pasal dieorg leh bwk 2 org kwn..hihi..da leh jd duta jusco lak..haha..tp kalo guna j card org len x bes nyer bile nk redeem..t kwn kiter yg dpt baucer 2..



sbelom 2 aku dpt letter dr TESCO..haha..surat 2 semlm punyer tp x di amek kt peti es..eh! peti srt lah..pagi td pas aku bekfes n melepk kt tmpt mama msk aku saje tgok peti srt kot2 ade..da bsh skit dah kne ujan mlm td..dpt lah baucer rm13 hengget..hahaha..jadilah kan dr x der..ank buah aku ayin pon dpt gak..tapi namenyer salah..hahaha..srt 2 tulis Noor Azreen Suzliana bt KAMIL pahadal name bpk die RAMLI..haha..kan jauh beza 2..

Shopping spreeRollBounce

2 comments:

butterfly said...

ala...xde dwet dh nk shopping!!
:(

@ku d! sin!e said...

alah..mizi kan keje suh la dier blnjer..hahaha