.

Followers

Tuesday, February 23, 2010

ponteng klas today..=(

ari nie aku skip 2 klas..klas CRG n PSA..pasal aku wat slide utk CTU agam yg cm @#$%^&..geram nyer!!!!!!!! tjuk susah tol..bkn susa aper terlalu byk info smpi bercelaru pale otak aku nk bce satu2.. penin giler lah smpi mlas nk g klas..


slide yg aku wat tuh x lah byk tp nk tapis maklumat tu yg cm mengong jer...hish...nk cumpah seranah jer rsenyer..yg ustazah nie aku msg x reply col x agkt kang aku sepak gak tau lah..aku da bengang jer ngan ustazah nih...mlut cm aper jer..kate dier jer btol..suh org present pastu byk komplen..ish  x berkat tol lah ilmu aku..huwaaa!!!!


pastu dok aku ngah tulis post nih kwn aku (da'a) lak msg...presentation BI aku no satu..mak aii!!!!!!!!!
lagi gler tahap cipan nih..aku x kesah la dier da tlun aku cbut undi pastu sign kn attendnce aku klas pgi td...
serabut giler pale otak nih..rase x nk pegi klas jer smpi ptg! kalo ikot kn jaduak klas aku dr 8.30 pgi td sammmpai lah kol 6 ptg..tensen lah...

12 comments:

Frodo Baggins said...

heheehe

rilex2
kita minummm dulu ...

butterfly said...

alaa...aku biasa mcm tu..

tp tang skip claz tu..
xleh..

sbb aku xleh suh sesape tndatgn attendance aku..:(

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

arini my last day berentry~
aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
ko jaga diri~
tankiu sgt2~
rindu kat ko nti~

MrS ShaHriL said...

ponteng erk...bwk byk bersbr erk...ehhehee...

@ku d! sin!e said...

to frodo baggins:
dh num nie..
milo kosong pns..
haha

@ku d! sin!e said...

to butterfly:
ish..
kwn aku x sign kan lar..:(

@ku d! sin!e said...

to mrs shahril:
saba sgt da nie..
waktu klas sblom nyer
ustzh tu ckp btl klas..
huh...berapi..

@ku d! sin!e said...

to ayudeadwish:

ko nk g maner???
rndu ko gk..

amirul mukmin said...

sangat emo nampaknyer...

yana89 said...

alamak,beb...
sian ko...ak pon sedar jiwa ko xtenang pd ari itu...
tup,tup tibe2 ustzh kte xde klas!!

n today, kite sume except daa je xpresent bel lg...ko present ok jer...dun worry, slack daa lupe amik pic ko jer td...huhu..

gud luck common test akan dtg!!XD

@ku d! sin!e said...

to amirul mukmin:
ha'ah..
mase nie aku ter'emo' taw..
hahaha..
tensen..

to yana89:
ko seda ker?
ish malu la akuh..
tau x pe..aku da hangen jer ngan ustazah tue..
aku lupe la pe aku hfl..conclusion pown aku x wat..
hahaha...dier takowt byk sgt gmba aku kat hp dier..huhu

HiGHNeSS FiQ said...

uit, nseb bek ustazah CTU ak xngada2 cm ko..hehe..