.

Followers

Tuesday, May 4, 2010

hai...aku kembali...

      hai semua....dah lame tak update blog...yelah de masalah yang menimpe-nimpe...tapi alhamdulillah..aku okey skrg dengan hendak nyer....skrg tengah tunggu paper exam yang last n pagi tadi baru wat management accounting and financial (MAF) punyer paper...ya Allah...soalan nyer tersangat la susah bagi student yang malas belajar macam aku nie...soalan petame je aku dah blank...stuck giler lah cam traffic kat klang bandar diraje jer...aku toleh kanan kiri kawan aku dah start soalan kedue...aku soalan 1 pon lom mule...

      aku sesangat lah gelabah kan buat jugak lah walaupon x tau betol ke salah...aku skrg tawakal jer sebab aku dah cube yang terbaek..aku baru ingat nak naek kan pointer tapi kalau dah macam nie kan macam tak de harapan jer.. doa kan aku yer..hehehe...

2 comments:

MrS ShaHriL said...

ke mana menghilang???hehhehe

HiGHNeSS FiQ said...

tu r psal, kalo x xtif je update blog..
hehe..