.

Followers

Sunday, May 23, 2010

saya datang dalam kepayahan

eceh2....tajuk nak gempak je aku kan...hahaha..aku sekarang memang lah susah sangat nak online nie...sory ye kawan yang tunggu..(cam ade pulak)..hahaha. aku de masalah menimpa nimpa tapi aku redha jer...sedih je bunyik kan tapi tak ade ape sangat. citer nya macam nie sebenar nye kan laptop HP pavi kesayangan hambo tue dah rosak..skrin nye kuar garis2 dan ditambah2 software yang bukan original...makin lalok lah laptop tu..tanye kedai skrin dekat rm800 (huyooo!) dan aku punye warranty dah habis...kalo nak renew warranty rm200 (erm...)...aku sekarang tengah kering duit nie...so, aku biarkan je lah lappy aku tu...

nak dijadikan cerite lagi kan lappy rosak kan so broadband nye pon x dibayar lah..my bro malas nak bayar pasal before this dier yang bayar..(walaupon gune duit mama) huk3...sekarang nie aku gune HP mini belas ehsan kawan baik aku bagi pinjam wet beli bende nie...(mekaseh nuur syuhadaa) nanti aku ganti balik taw...aku beli nie pon senyap2 orang umah aku tak tau..kalo tak jahanam lagi..serik aku betolkan HP pavi dan Acer aku..pastu aku gune wireless jiran aku..baik nye dier tak gune paswood pon...so aku leh gune la wireless dier...mekaseh2...!! wink.....suker...

7 comments:

diba^pening said...

wah....HP mini tu....huhuhu....nk jugak....

@ku d! sin!e said...

nak jugak..leh ajer...
paling murah yang aku beli nie...
1199...yang termampu...

is said...

ala baik ko beli latop baru jr..
di di betul ka,,
wat rugi je..
kalu ak kan baik beli baeu ..
alang dah RM 800 tu..
+ skit dpt bru..
ape la ko..

ok x adia ak ni..
wakakaka..
bli baru je..

is said...

ko beli appel or vaio..
gempak skit..
hahahah

@ku d! sin!e said...

hek ko...!
aku syg taw...
aku akan betol kan selow2...

aku punyer lappy HP sajer..
x lah mahal2 cmtu
x mampu...

HiGHNeSS FiQ said...

uit..1199 pn mahal gak tu..
upload r psal gadget trbaru ko tuh!!

@ku d! sin!e said...

hahaha...
murah saje fiq...
malu lah..