.

Followers

Sunday, September 5, 2010

Majlis Berbuka Puasa SAF 2010 Fakulti Perakaunan - at that day

Hari      : Rabu
Tarikh   : 1 September 2010
Masa    : 5 petang
Tempat : Dewan Annexe

banner dinner SAF

first of all nie lah banner yang aku buat...hahaha..actually abang kat kedai printer tu dah edit gambar background pasal aku gune gamba saiz kecik..bile besarkan jadi blur2 gambanye..sebab aku gune 10x4 inci padahal yang sebenarnye ukuran banner tu 10x4 kaki..banyak giler beza taw..

biro multimedia
sebab aku kan jage multimedia so aku kena lah wat keje kat dalam bilik nie..ala2 konti gitu..hahaha..kunun2 jer...pastukan bile event dah start aku nak pasang lagu negaraku dengan lagu uitm tak leh.. GILER GELABAH aku mase tu pasal jemputan sume dah berdiri VIP dah datang..tibe2 lappy kawan aku 'hang'...nak nangis je aku mase tu..pasal maase rehersal petang tu leh jer..

di meja pendaftaran
Lepas aku bengang2 lagu tak leh pasang yang last2 nye semua orang kena nyanyi manually tanpa iringan lagu, aku bawa diri ke luar dewan...nak ubatkan hati yang sedih lah konon2 nye..jage meja pendaftran untuk para atlet dan manager. pastu bagi cenderahati kat semua yang datang...hehe...tak usha pon atlet2 laki ye..pose2!

Majlis Tertinggi SMF
Yang nie MT Sekretariat Mahasiswa Fakulti 2010 yang bertungkus-lumus sepanjang tahun buat event untuk para pelajar perakaunan di UiTM Shah Alam nie..dari kiri ialah Farhana selaku Timbalan Presiden, Izzati (hijau) sebagai Setiausaha Agung, aku ( yang comel hahahaha) sebagai Bendahari Kehormat dan last sekali ialah Aliaa iaitu Presiden SMF...sumenye perempuan kan.....

TAHNIAH KEPADA ATLET-ATLET DAN PENGURUS PASUKAN SERTA MEREKA YANG TERLIBAT SECARA LANGSUNG DAN TIDAK LANGSUNG BAGI SAF 2010 DAN MENEMPATKAN FAKULTI PERAKAUNAN DI TEMPAT NAIB JOHAN. kalah ngan sport rex

MAKNE NYE STUDENT PERAKAUNAN NIE BUKAN 'ULAT BUKU SANGAT TAW'

3 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

sedih xdapat pi..=(

@ku d! sin!e said...

tu lah hang...hang g buke ngan company kan..hehe

AiN Z said...

wow, perakaunan.. tahniah lah dapat naib johan, and perakaunan mmg tak ulat buku pon, apa2 pun good luck eh :)