.

Followers

Sunday, December 12, 2010

betulkah semua ini?

ini merujuk kepada result peperiksaan aku semester yang lepas. aku menggigil tengok result aku. tak pernah dapat macam nie. tersangat lah sedih. mengalir air mate aku tengok result aku dekat pukul 4 pagi. itu pun selepas kawan aku call bagitau berite buruk.

disini aku nak bagitau yang result aku DOWN sangat. tak tau lah kenape kan. aku telah FAILED dalam subjek LAW..kenapa semua ni boleh berlaku. aku pelik giler. aku dapat gred E macam aku ni tak pernah belajar langsung. giler lah!!! kan yang malang nya semua budak kelas aku failed subjek nie. adakah kebetulan???

lepas tu pagi tersebut aku dapat message yang memberitahu bahawa system UiTM ada masalah dan result tu tak betol. aku harap memang masalah system! kenape boleh jadi macam nie tak tau lah. tapi kalau betol memang result aku tu, aku tak puas hati giler. bukan sebab aku pandai tapi mane keadilan untuk kami. kami berhak dapat markah yang sepatutnya. kann???!

apa2 berita aku akan update lagi. lambat nak update sebab kerja kan..haha

4 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

dapat E mgkin tu markah carry mark je kot~
kalo satu kelas FAILED mmg ade prob..
dulu batch ktorg ade satu kela failed MAF sem 5.. eh! same r, sem 5 gak.. tp bkn law..

InsyaALLAh, ko xkan failed kot..

@ku d! sin!e said...

ntah la fiq. aku pon harap macam tu jugak..sedih dh nie..

Nismo BluebirD said...

study hard..pasti result smart...comeyyyy,
http://dolphinpenguin.blogspot.com/2010/12/undi-syplzzz361-all-bestt.html

plz comeyy...tolong undi sy sebagai bloggers terbaru 2010...plzz....anda semua rakan 2 sy...sy nak capai impian sy..plz....

@ku d! sin!e said...

okey..