.

Followers

Wednesday, July 14, 2010

ACCOUNTING LEADERSHIP CAMP

Program : Accountancy Leadership Camp
Date : 9 - 11 Julai 2010
Location : Kem Idaman Nurani, Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor

Kursus kepimpinan ni atau pun kem motivasi diadakan bagi wakil pelajar Fakulti Perakaunan dari empat persatuan pelajar iaitu SMF, ABACCS, AFTAS dan APACS. Aku dari SMF (Sekretariat Fakulti Perakaunan) jadi bendahari kehormat ( hehe..mate duitan). Program tak lah terlalu padat tapi sangat penat macam night walk, jungle treaking, explorace dan macam2.

Paling sadis waktu malam ahad. Explorace start pukul 1.30 pagi dan kena pergi enam checkpoint. Checkpoint pertama lah sampai berjam2 tak tau ape klu nye. Selidik punye selidik rupanye nombor MPP dan kena call pastu guna negotiation skills to get the next clue..mak aii, penat je ulang alik sane sini rupenye hurm...
Explorace nie habis dalam pukul 5.30 pagi then aku tido dalam pukul 6.00 pagi..

Nasib baik majlis perasmian dan penutup mula pukul sebelas. Aku tido je pasal penat sangat sampai breakfast pun aku skip..huhu..Gambar tak banyak sangat pasal tak sempat snap picture. kalau buat aktiviti pun asyik masuk hutan masuk sungai. Camne lah nak snap pic kan. hehehe..bulat kan aku pakai tudung siap nie..terpakse pasal kalau bawak tudung bawal komot sangat...hehe...pape pon comel lah...hahaha...BULAT!


first time aku ambik gambar pakai telekung...hihi 






aku, bashirah dan asyikin..
mase ni kat surau..sebelom aktiviti sakit kaki..
hahaha




                                                                               yang nie ialah aliaa.  
                                                                       presiden SMF kitaorang..




 
                                                     setelah tiga hari 2 malam yang penat..
                                                              akhirnya BALIK JUGAK...!!





Terima kasih semua...kalau jumpa tegur2 la ye...hehehe
from aku si budak bulat..hehe..aku beli kasut sport semate-mate
nak pergi camp ni lah...

7 comments:

azuan said...

cam best je explorerace tue wakaka...

aina said...

tau takpe, aku da la suka bercamping ni :)

amalina rashid said...

haha..taw xpe, aku siap beli tracks baru

huda rahman said...

heee.same lah kita accounting. u mane? deg ke dip?

@ku d! sin!e said...

amalina rashid:
ko comittee takde lah koto sangat..isk..

huda rahman:
degree...:)

@ku d! sin!e said...

azuan:
explorace tu 'best' sgt..

aina:
suke camping tapi yang tak di atur..
bebas...haha

Sendra said...

hahhah..kadang2 best juga kalau tengok orang cerita2 pasal aktiviti persatuan ke apa camni..nanti kalau club kita sendiri nak buat program macam ni,bolehlah cilok2 idea sikit..haha

Sokongan anda kepada blog kueh tart selama ini sangat bermakna buat diri saya..terima kasih daun keladi.

-Sendra.