.

Followers

Wednesday, July 6, 2011

Sakit!!


Hari nie masuk 3 hari aku sakit dada. Sebab aku nak period ke sakit macam nie. Sebelum ada jugak. Tapi tak lah seteruk macam nie. Kali nie aku sakit dada nak nafas pun susah. Kalau nak cakap pun slow2 jer. Aku pening and rasa nak pitam jer. Tapi dalam masa yang sama aku asyik nak makan jer. Tapi tak lah makan selalu. Macam biasa jugak. haha

Aku baru google search pasal sakit dada nie. Ada yang berpunca daripada masalah jantung, masalah pencernaan, masalah kesihatan seperti tulang atau pun selepas kemalangan. Nie sebab aku ada masalah pencernaan ke ye??? Tapi aku selalu pergi toilet apa. Aku harap aku sakit nie lama-lama akan hilang dengan sendirinya. Cepat lah hilang. Sebab sakit dada nie jugak emosi aku tak menentu tau. Erm...lunch nanti nak makan ape ye?? hahahahaha.....

2 comments:

Shafinaz Ahmad Rasid said...

Xdepape kott. Jangan risau ok? nyway, get well soon ya oyon. :)

@ku d! sin!e said...

same2 ye finaz...