.

Followers

Monday, February 6, 2012

Scrap@perclip yang sangat cantik..!!


Pada mulanya aku blogwalking dan terjumpa blog ni. Aku nie memang penggemar benda-benda yang cantik comel-comel nie. Selalu aku usha blog ni tapi belum lagi order. Nak tunggu special day baru order. Sebab hasil tangan Farah Diyana ni sangat lah cantik. Terpukau jugak lah mata aku pandang. Kalau korang nak mencari sesuatu untuk dihadiahkan kepada seseorang dan mahu kan kelainan, try tengok hasil tangan Farah Diyana.

Birthday Card
Birthday Mini Signage
Guestbook
Hanging Birthday Card
Magnet tags
Pins
Vintage Rose Ring
Wedding Board


Untuk ke blog beliau, jangan lupa tekan link kat header blog atas tadi tu ye.
Terima kasih.


3 comments:

iffakmar said...

hye! hope u had a good day! come check out my blog to see latest accessories for sale. earrings, rings, hairbands and necklaces. Prices from RM 5! Tak ada harga melebihi RM 40! Enjoy! :D

Cik Yatt said...

comel

Sharinginfoz said...

memang cantik