.

Followers

Friday, November 8, 2013

Saya kembali semula!

Assalamualaikum..
 
Pada hari ini iaitu 8 November 2013, aku telah buka blog aku kembali pada umum. Haha Tak tau kenapa cuma aku rasa cinta nak mengetuk-ngetuk papan kekunci aku. Betul kan? keyboard tu papan kekunci kan? Aku main taip jer.Lama kot aku tinggalkan blog ni. Kalau tak salah semalam aku check last post yang aku published ada la tahun 2012. Sekarang tahun 2013. Eh, takde la lama sangat kan. Tapi serius weh, aku rasa lama dah.
 
Within a year, macam-macam dah berlaku. Nak tau??
  • Aku dah graduate dan memegang segulung Sarjana Muda Perakaunan (Kepujian) dari UiTM.
  • Aku dah bekerja di sebuah audit firm ternama di Malaysia.
  • Aku dah beli kereta. takde niat nak show off pun.
  • Aku dah bergelar TUNANGAN orang.
Sebenarnye ada banyak lagi tapi buat masa sekarang ni tu je yang aku ingat. Aku berjanji aku akan cuba update blog aku yang cambest ni seberapa kerap selepas ni. *tergediks*. Sempena pembukaan kembali blog aku, hehehe, elok la aku blogwalking.
 

2 comments:

Pearl Kaz said...

Oooh.. patut la tetibe ada org comment kat blog kite.. dia tgh blogwalking rupanya.. Haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah...

tahniah2..