.

Followers

Saturday, August 7, 2010

baru je buat twitter


ish orang lain dah berzaman dah buat kan. Aku jer yang tak buat2 lagi. Bukan aku aku dah la jarang online pastu tak terlayan karang. Blog aku pun selalu sampai bersawang...hahaha..tapi oleh kerana tadi kelas FAR habis awal aku g lab dan berlaku nya situasi yang amat membosankan..

setelah lame jugak lah aku dipengaruhi kawan aku Da'a aku buat jugak akhirnya..sebab nanti x de sape layan otak masuk air die kat tweet2 tu nanti kot..hahaha..pape pon aku dah ade.. baru belaja nak gune..hahahaha...terase kekampungan pulak..nohal lah, memang aku asal kampung pun..hehe.boleh search aku ye...:)

4 comments:

Anip™ said...

aku dh lame ade twitter tp x pena tahu mcm mne nk gune..

PinQib said...

kawan, add saya.. nt saya add kamu..

OK.



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel



x pun letak link twitter kmu

@ku d! sin!e said...

letak lah...
kat 'aku' tu...hehehe
okeh t add ye...

@ku d! sin!e said...

to anip:
jom blaja same2...