.

Followers

Friday, August 13, 2010

Dean's List Night Fakulti Perakaunan

pakai baju kurung taw..hehehe
Dean's List Night nie adalah majlis meraikan mereka yang dapat keputusan Dekan pada exam yang lepas. uish, bangga nya lah aku dapat pergi. hahaha..ehh! bukan aku dapat dekan pun sebab aku COMMITTEE jer..hahahahahaha!!! aku kan SMF fakulti perakaunan jadi event nie kami lah yang organize kan. tema malam tu aku yang pilih.. RED AND BLACK. aku main cakap jer tak sangke lah budak2 lain setuju.

nuur syuhadaa > geng same2 pale giler

Diadakan di Dataran Mawar di UiTM Shah Alam dan aku jadi biro program. Orang yang jadi runner untuk majlis nie. Tapi oleh kerana kaki aku melecet kawan aku yang buat semua. kesian jugak kat FAD tapi terima kasih banyak lah sebab back-up aku. huhu..

dengan ina. cube tengok kening kami..beza sangat!!
Menu malam tu sangat banyak. macam2 ada taw nasi goreng, ayam goreng berempah, papadom, satay, nasi impit, buah-buahan dan banyak lagi..! kenyang la malam tu..walaupun orang yang datang 200++ jer makanan yang ditempah untuk 700 pun habis. dasyat kan..hahaha. sempat gak tapau satay

6 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

uit, xtgkap gamba ngan ak..
kalo x bleh popular sket kt blog ko..
heheh~

tu r, dulu kn kita nk kale hitamerah mse prgrm smf sblm ni, tp rmai yg xnak kn.. heheh~

@ku d! sin!e said...

aku xde kamera lah malam tu..
hahahaha
ko tak nak menawakan diri...

takpe, dpat gak wat hitam merah kan..

fara said...

wah. dean list utk akaun.
sgt hebat oh.

:)

@ku d! sin!e said...

hahaha...
nape hebat lak???

diraja22 said...

wow hebatnya..

Yatre Hayati said...

student uitm shah alam ek...rindunya ngan uitm sana...hohoho