.

Followers

Sunday, August 29, 2010

Majlis Berbuka Puasa SAF 2010 Fakulti Perakaunan


Ini lah poster yang bakal ditampal hari isnin kat Fakulti Perakaunan UiTM Shah Alam..macam tadika lak..COLOURFULL..tapi entah lah aku minat lak..cam comel2 je menurut pandangan aku..ape korang rase???? hahaha...nie first time aku buat poster! tengok jadi macam nie..tak kreatif dan tak berbakat langsung..x reti guna Adobe lak tu gune Publisher macam budak sekolah rendah jer....isk..

Tapi nasib lah..Sape suh letak aku jadi biro multimedia..hahahaha...haaa kan dah jadi gini rupenye..tak kisah lah janji ade kan janji aku wat kerja takde lah wat last minit sangat kan walaupon meeting aku tak pernah datang..wahhh! jujur sungguh bulan2 puase nie. Tapi aku mmg selalu jujur pon..hik hik

Majlis nie khusus untuk meraikan atlet-atlet dan manager pasukan yang telah berjaya mengharumkan nama Fakulti Perakaunan semasa Sukan Antara Fakulti (SAF) walaupun dapat ranking Naib Johan secara keseluruhannya..ape2 pon menang jugak kan..terbukti lah bahawa budak akaun nie tak lah SKEMA sangat..

"BEE" merupakan maskot kami. aku takde lak gambar masa perbarisan nye pasal tak datang..hehehe..kalau tak leh upload. aku mmg tak datang je tapi sukan tarik tali je aku datang..sokong kawan aku sampai sakit tekak jerit walaupon kalah...hehehe
dengan yana dan kuncup
nie lah mereka!!

6 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

nak gak cnderamataa tu..
ak xambek lagi baju saf ak..
sbb ak msuk larian..
btw,larian acct dpt no bpe??

mlm yg sama ada buka posa kt cmpny r~

@ku d! sin!e said...

tak dapat pegi lah nie???
larian tak tau dpt no bape..
baju amek la kat smf yer..hehehe
cenderahati pon same...

AiN Z said...

wow, dekat tmpt sy tak de lagi tau majlis macam ni.. ^.^

@ku d! sin!e said...

cube lah cadang kan..hehehe

PinQib said...

awak ni macam watak anak intan dalam sinetron intan.. comel comel..
hahah


Latest entry di:

Daddy ku agak manja?
Hantu wujud atau tak?
Dosa ke tengok orang naked!!!!
Kambing untuk dijual!

yana89 said...

tul tu,penat kot aina sokong kiteorg...tuptup,kalah~
xpe,xde rezeki...yg xbeznye sok ari seluruh bdn sakit2...adui2x!!
TT.TT