.

Followers

Thursday, May 26, 2011

Membakar kalori dengan jayanye!!


After kami semua makan KFC dan aku transfer movie dalam lappy aku dari Nur Liyana Ibrahim, kami pergi ke monorail untuk ke Jalan Bukit Bintang. Lokasi pertama Sungai Wang Plaza. Sebab Yana nak carik spec macam Nuur Syuhadaa beli sebelum nie. Cermin mata skema. heee..Dan hari itu jugak lah Yana beli kasut yang bersarung depan nya tajam lagi tau buat pertama kali nya dia beli sendiri!!! Sebelum nie beli apa-apa dengan mak dia. Dia cakap 'mesti mak aku bangga dengan aku'..hahahaha!

Lepas banyak kedai yang kami jelajah akhirnya Kuncup dapat gak kasut yang die berkenan dekat Summit. Memandang kan aku ada membership card dapat lah dia beli kasut dengan 10% diskaun. Habis aku kena perli dengan diaorang 'lagi kedai mane lagi ko ade kad'... Dah memang aku suka buat kad nak wat macam mane kannn...??? hahahaha....



Lokasi kedua kami pergi Pavi. Hohhh! bukan nak beli barang tapi nak tengok je. Lagipun orang macam kami nie kalau masuk kedai orang tengok atas bawah je nanti. hahaha..! dah habis merayap kat Pavi pergi pulak ke Fahrenheit 88. Shopping complex nie lah yang baru kat BB tu. Aku ngan Yana sebelum nie dok carik tak perasan pulak sebab dibelakang Lot 10. Ingat nak carik surau. Tapi pergi kat situ takda. Dekat Lot 10 pun takde. Last2 terus ke KL Sentral pergi surau sana.




Dari KL Sentral kami amek KTM pergi ke Bank Negara pulak. Sebab nak pergi Jalan TAR. Jalan2 beli tudung. Dapat lah Kuncup beli shawl 2 helai aku pun beli tudung siap untuk kakak n mak aku. Aku beli inner tudung 2 dengan tudung bawal warna cream 1. After that kami balik dan pisah kat situ. Kuncup naik KTM ke Seremban. Yana turun kat KL Sentral dan aku berdiri dari Bank Negara sampai Shah Alam dapat duduk kat train tu..

Sampai rumah aku baru perasan, tudung bawal aku takde!!!!


kau bajet ko pelancong..??? ahahaha


4 comments:

fiera zafiera said...

hehhehe...oyon comey.....

Kuncup Here said...

Kesian aina tudung ilang ;(

yana89 said...

uwa wa wa!!100x
tetibe dpt call mlm2 aina ckp tudungnye ilang..
cian aina,xde rezeki nk pkai tdung krim tu...

pape pon t emel ak pic2 kite jejln tu..ehe...penat ak posing nk nmpk kurus..ak pon dh lupe pic pe ko suro ak emel,t remindkan ak taw!

neway,ak enjoy kuar jejln b4 start praktikal ni!!

@ku d! sin!e said...

zafiera:
terima kasih..kau pon comel gak ape. hahaha...

Kuncup n Yana:
kesian kan aku tudung hilang..enjoy ngan korang walaupun jalan jer. duduk korang leh kira tak bape minit? haha