.

Followers

Tuesday, November 1, 2011

31 at Baskin Robbins


Tengah buat kerja kat office, tiba-tiba teringat nak makan ice-cream. Aku pun call Hajar ajak dia pergi makan ice cream. Dia okey je dan aku pun jadikannn. hahaha.. Kebetulan semalam 31 October, so ada 31% discount kalau nak beli ice cream ni. Petang tu pulak hujan lebat. Sangat lebat. Aku kena stay kat ofis sampai pukul enam setengah.

Agak-agak hujan dah reda, aku terus ke Jusco Bukit Raja. Nak pos bayaran kompaun pun tak sempat. Post office kat Jusco nie tutup pukul 6.30. Sementara tunggu Hajar aku merambu ke Popular kejap. Beli magazine buat baca bila bosan-bosan. haha.. Lepas tu baru makan ice cream..!!










6 comments:

Sharinginfoz said...

sedapnya aiskrim....tengah tunggu kek baskin robbins

yana89 said...

okay,baskin robbins...
Bile nye nk wat entry pasal keropok lekor,goreng pisang,roti canai sume...kekeke

LAILA NASIR said...

sedapnyee..
lama dah tak makan BR. hehe

ainasuhana said...

Sharinginfoz:
itulah.. agak mengidam kek baskin robbins nie.. haha

ainasuhana said...

pisang goreng lah yana..! hahaha

ainasuhana said...

same lah.. dah lama tak makan BR. nie baru makan.. haha poyo tak?