.

Followers

Tuesday, November 8, 2011

Admire so much

Hari Sabtu aku jalan-jalan dengan tersayang. Kami tengok cerita Tower Heist. Okey jugak lah cerita tu. Selepas tengok wayang saja jer aku ajak dia jalan-jalan pusing One Utama tu. Sebab nya awal lagi nak balik. Sekali aku masuk butik Warehouse. Dari luar lagi aku dah berkenan satu baju tu.

Aku masuk dalam. Belek terus dress tu. Tersayang cakap cantik. Pakai dengan ledging. Warna nya pun cantik. Aku lagi lah speechless. Tak tau nak cakap apa. Dapat pegang pun aku teruja dah. U know what, it is so lovely pretty lace dress!!! Aku suka lace..! Sangat cantik. Giler aku pegang dress tu.

Sekali tengok harga. Mak aihhh... Hampir dengan elaun aku kat wan nadzir tu. Giler lah. Mahal nye!!! Belum mampu lagi untuk aku nak beli baju semahal tu. Padahal kasut Timberland aku lagi mahal kot. Tapi tu lain, kasut memang lah mahal kan. Dress nie macam kena pikir banyak kali nak beli. Keluar butik tu aku tengok patung tu pon pakai dress tu. Display kat cermin tu tau...


Lebih kurang macam nie lah. Tapi yang tu lagi cantik.
Sebab lining dia pun turquoise jugak. Memang cantik..!!!


Yang aku nampak tu di Warehouse One Utama Shopping Complex.
RM339.00 macam terlalu mahal untuk student macam aku. Tapi.... isk





6 comments:

Gen2Merah said...

makkk aiii... mahalnya... saya yang bekerjaya ni pun tak sanggup nak beli baju semahal tu.. bukan nak berkira, tapi baik jdi pengguna yang bijak merancang perbelanjaan.. ehehehe

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

ainasuhana said...

Gen2Merah:
memang mahal. sangat2 mahal.. hahaha. tapi tau lah, perempuan nie kalau dah suka tak kire lah mahal ke dia beli jer. tapi mcm sy nie student. tak leh lah ikut nafsu tu. haha

[ Zeyda Anne Haris ] said...

mahal la aina..macam tak berbaloi je..eh lupe, bakal akauntan..ape de hal? hehe

Ain Zulaikha said...

baju cantik harga pun cantik kan...
tapi baju ni cam boleh buat sendirikkkk je... T___T beli kain tempah mesti cantik tau :)

ainasuhana said...

[ Zeyda Anne Haris ]:
bakal akauntan je. ingat kaya?? haha

ainasuhana said...

Ain Zulaikha:
tak tau nak tempah kat mane.. haha