.

Followers

Thursday, November 3, 2011

To Atiq and Yana


2 November 1989

Yang nie nama nya Farah Atiqah binti A. Rashid. Kalau tak silap lah. hehe. Kenal semester berapa pun aku tak ingat. Aku kenal melalui da'a lah kot. Rasa nye lah. Haha. Sekarang praktikal kat Johor. Memang orang Johor pun. Dalam nie dia pakai braces lagi. Sekarang takde dah. Dah lawa. Lain giler muka dia waktu aku perasan mula-mula. haha.. Happy birthday atiq..!!


3 November 1989

Yang sorang nie Nur Liyana binti Ibrahim. Kawan aku dari semester satu. Haha. Orang Wangsa Maju dan merupakan anak sulung. Dia nie kan hobi macam lelaki sikit. Suka main games dan kumpul komik-komik. Aku pun terjebak suka baca komik dari dia lah. haha.. Kitaorang cadang nak kuar tengah bulan nie. Sekali nak pergi Gempakstarz festive kat Sungai Wang. Haha. Happy birthday yana...!!!


Mereka berdua geng kelas Mandarin aku.
Dulu beday aku, dieorang dengan da'a sekali bagi subang kat aku.
Ada kat entry sebelum nie. Kali nie aku tak dapat lah nak bagi apa-apa.
Sebab korang jauh... hehe..


8 comments:

yana89 said...

oh yeah!!!!!!!!!
terharu sy awak entry pasl sy n atiq...weeeee...
bile lor kiteorg nk wat blog so that leh wat entry pasl bufday ko pula!!X3

attiqs said...

tharu jgak!!!!!! xpe2 yana.. kte buat video jerk.. tumpang utube daa.. hahahahaha.. btw TQ aina suhana!!! =')

Nadzirah K. said...

happy birthday jugak :)

ainasuhana said...

yana n atiq nie mesti tgh pk kan video aku bukak helmet tu kan.. hahahaha.. kalo ade blog wajib ada nama aku..

yana89 said...

kahkah!!ak pon terpikir benda yg sama!!kejadian plg klaka dlm idup ak bile aina dgn muka innocent/clueless buka helmetnye!!>___<

ainasuhana said...

memang ah innocent.. sebab hampir tiap2 hari aku bukak helmet mcm tu.. korang je first time tengok gelak kan aku.. hahaha

attiqs said...

tq.. hahahaha.. serius klaka video tuh... ttbe teringat balek.

ainasuhana said...

jahat lah ko atiq.. ko yang mulakan gelak kan aku dulu