.

Followers

Sunday, December 25, 2011

Word Verification

 Bila aku blogwalking, selalu jugak aku akan tinggalkan jejak aku. Aku komen lah entry terbaru blogger tersebut. Tapi ada jugak yang aku tak komen. Sebab kadang-kadang tak tau nak cakap apa. Takut tersalah cakap pulak. Hahahaha.. Takut lah orang kecik hati ke kan. Sebab aku nie kekadang suka bergurau. Lepas tu kena lah isi word verification. Banyak yang pelik-pelik. Yang sempat aku simpan nie lah.. hehe  







3 comments:

kura said...

woooo...

sy ada koleksi entry word verification yg lg ohsemmm!

kat sini http://sikurakurapurapura.blogspot.com/2011/06/apa-word-verification-kata.html

heheh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, word verification ni sometimes ada yg ayat lucu tau!

PinQib said...

mase wat mesti terpikir, ada meanings ke x.. kihkih33~