.

Followers

Saturday, March 6, 2010

ape plan ari nie yer???

ape nk buat hari nie ye??? nak pegi jalan2 cuace panas sangat..nak dating tapi nak save wet..hahaha..last2 duk rumah jer pastu tengok hindustan kat panggung sabtu..hahaha..tapi aku ingat nak pegi IKEA nak tengok meja kecik yang rm39.90 tue..nak wat stadi ke wat homework ker kan..x payah la aku nak mengkurep (meniarap) kat lantai pastu perut aku bunyik krup krap krup krap..ahahahaha..alah betol perut aku biler kene lantai..mesti bunyik jer memanjang..walaupon aku lepas makan tetap bunyik jugak..kadang2 malu jugak biler orang dengar..nanti die pikir aku lapa lagi even lepas makan pown..hahaha...okay semua...selamat bergembira pada hari sabtu ini..nanti malam nak tengok midnite..nk ikot??? hahaha

3 comments:

ahmad said...

bestlah ko layan hidustan...aku tido tadi...hehehe

Anonymous said...

untung la owg de chenta...
de kasih syg...
skrang2 nye nk wat pe pn de pneman kn...
semoge gmbre slalu...

@ku d! sin!e said...

to ahamad:
hahaha...tido erk??
penat wat pe jer..

to anonymous:
aminn...
semge gmbire jugak utk kamoo