.

Followers

Friday, March 5, 2010

..............xtau lah nk tulis ape..

lepas habis wat listening test bhse mandarin td aku pegi plaza alam sentral..nk tengok barang wat door gift dinner lagi 2 minggu...erm...de yang mahal de yang murah..aku pegi nih ngan atiq n yana..pastu teman kan atiq betolkan hp dier n beli no xpax..(bgus lah kalo x habis kedit aku)..

sementare tu aku pown tinjau2 hp yang aku minat..sony ericson AINO...huyooo!!! test nk tggi jer...hahaha...de mobile fair kat situ tp jename hp nyer cm aku x tau jer..(kuno ker aku??) survey hrge yg zxeton (cmne ntah eja) rm1999 n yang ap paling murah aku tgok rm1450...beza x byk kan sikit jer..aku tgok jer dulu..t de rezeki orang nk bg wet ke kan bru lah beli..aku nk tggu hp yg aku pakai sekarang tanggal sume button nyer hahaha..(dah gam gune gam gajah!) 

lagi satu kan tadi kiteorang makan kat station kopitiam..aku oder la hokkien mee...pasal aku xmo yee mee sebab t nk makan lambat abis..aku tanyer waiter 2 nie mee besa kan..iye mee besa..skali smpai kan..hah hambekk ko!! bapak besa mee dier...hahaha...de lah saiz cm chopstick..hahaha...x habis aku makan..kui kui..

2 comments:

Anonymous said...

semoge yg kamoo hjati trcapai...
mkn 2 len kali abis kn...x lok mmbazir...amalan setan...renung2kn & slamt bramal...

@ku d! sin!e said...

ermm..
kat mobile fair kat
sacc mall dpt rm399
jer aino..hahaha
kenyang dh cmne nk abiskan..