.

Followers

Wednesday, March 10, 2010

sape yang mencemar duli kapcai aku nih???

semalam aku pegi alam sentral nak amek sijil untuk watikah perlantikan tuh..aku park la moto bodol aku kat tepi bangunan yang selalu banyak2 moto letak..sampai kat kedai printing tu sijil lom print..orang nyer tengah edit2..aku pon tokok2 la design sijil tu..aku mane reti gune adobe..ahahahaha..kene tunggu setengah jam pasal nak pegi print kat kedai laen..printer kat situ rosak pasal kaler merah ade kuning2 ckit cam dah jadi shadow..

sementare tu aku pegi la makan kfc..yelah sorang2 kot mane lagi nak dituju..20 minit la aku makan..selow2 punyer makan..ikot sunnah nabi junjungan kite..pastu aku pegi bayar tile dan plaq..x nak aku pegang wet banyak2..takowt pape jadi..

dah siap sume aku g kat moto aku de kertas kat bakul!! cheh..nak buang dah aku bace dolu..POLIS DIRAJA MALAYSIA...mak aiii...cume tulis no plat,jalan ape, mase...kesalahan xtau! tapi aku rase aku kene saman parking..tak kesian ke ngan moto kapcai aku..nak pegi katne nih? x tau langsung...nak g balai polis mane?

Kicking Dirt

9 comments:

=MissRynn= said...

sy pun kena saman jugak.. kui3x..

Frodo Baggins said...

hehehehhe
best pe kene saman
baru rock n cool!!!


>>____<<

@ku d! sin!e said...

to missrynn:
kne saman ape? haha

to frodo:
rock n cool sgt dh..hahaha..
best la sgt..hampeh tol

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

moto curik kot~
wakakakak!

pegik bayo saman tuh~
jgn tangguh~
ces~
padahal aku lae bertimbun saman

@ku d! sin!e said...

to ayudeadwish:
weh..aku bli moto kdi punyer lah..
hahaha..ko saman ape jer?

.AQAMZ. said...

hehe
xdpt tolong la awak mcm tu.
hehe

@ku d! sin!e said...

to aqamz:
haha..tau x pe..igt nk setle bnde
2 ary nih..
kne 7 hari ape ntah..

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

owh...
kire dpt srat cnta dr encil plis lane...sme la kte...
bru blan lpas aku dpt..huhu

@ku d! sin!e said...

to luz:
ko pon kne srt cinte ker?
hahaha..ko bwk kete ke moto?