.

Followers

Sunday, March 7, 2010

bergambar di i-city..

hahaha...tengok tajuk kat atas tu bajet aku nak upload gamba kat i-city lah kan..haha..padahal tak der pown..aku cume nak bagitau bende nih...biler aku bukak muke buku kawan-kawan aku kan...most of them mesti ade gambar kat i-city tu..aku rase satu malaysia dah tengok i-city tuh...

aku yang pencinta lampu kelip kelip nie memang berkenan kat i-city dari tahun lepas..waktu dier in construction lagi aku dah pegi sane..hahaha...tu lah first and last aku pegi sane..tak pegi lagi lepas tu..sekarang banyak function ade kat i-city..yang lepak pown dah bertambah ramai..hahaha...

kesimpulan nye sape2 yang letak gamba mereka kat i-city tu kan secare tak langsung dah mempromosikan shah alam kepada orang laen..terima kasih..haha..aku harap kat area setia alam dapat wat macam tue pasal ade jer taman tapi malam gelap jer..budak2 contoh nyer aku nak lepak kene pegi shah alam..at least ade lah choice kan nk pegi maner..huhu

SmileBouncy 5Smile

2 comments:

widda_me said...

omg...
tq sgt cakap pasal i-city...
klu tak...sumpah aku tak tahu menahu apa tu i-city...
klu org cakap mesti aku igat i-setan ker....
baca blog ko cpat2 aku google..
tp dah siap ker???
aku tgok dlm google sume in progress lgi

@ku d! sin!e said...

to widda_me:
kalo bgunan2 tue lom bukak lagih kot..tp taman yg de lampu2 tu mmg dh meambah2 dr aku pegi dulu..skrg dh mkin cntik..kalo siang x de pape..malam meriah..