.

Followers

Friday, March 12, 2010

kenapa lah aku bangun lambat???

hari ni aku ada kelas dari 8.30 pagi sampai 5.00 petang..aku ada masalah sekarang, aku susah sangat bangun pagi..selalunye tak ade pape tapi minggu ni lah..alarm aku dah set dah siap dengan volume paling kuat..tapi tak dengar2 jugak..sape nak kejotkan aku pegi kelas..mama pagi2 dah pegi masak abang aku pon dah pergi kerja..aku sorang2 jer kat rumah..semalam je aku tak datang kelas CRG..sekarang ni kelas MGT..

apesal lah asyik jadi macam nie je.aku sebenarnye tak nak lah ponteng kelas..tapi aku memang tak dapat elak..aku terlajak jer (overslept)..padahal aku dah terbangun pukul 6 tadi mama cari dier punye handphone kat atas katil..(tido dengan mama)...aku tak nak macam ni...aku sedih lah..tu pasal aku update blog aku nih..okey2 aku nak pergi kelas PSA nie..bye..




10 comments:

MrS ShaHriL said...

cian die bgn lmbt..dh terjaga jgn tido balik le...mesti akan terlajak...hehehehe

=MissRynn= said...

sempat lagi tue hapdet blog w/p dah lewat ke kelas.. ish2x.

yana89 said...

haha...
aina,aina~~
dulu ak klu bgn lmbat time tumpang uma mber,die siap buka volume radio sampai gegar satu uma nak kejut ak..
try r camtu..XD

@ku d! sin!e said...

to mrs shahril:
cdg nk bgun trus tp mate ngntok x leh bukak..hahah

to missrynn:
hahaha..tu lah pasal..leh update lg kan..hahaha...

to yana:
masalhnyer kt uma aku sorg2 jer..xder sape nk wat cmtu..isk..

.AQAMZ. said...

klu aku tdo dgn ko,
aku kejut ko pki air je!
heheeh

I Am Me said...

sesekali bangun lambat best gak kan? selalu pun tak per

widda_me said...

takpe..sekali sekala jer ponteng kelas...hehehehehe

Amalina Omar said...

hehe kita mgalami msalah yg serupa.. sy lg la, dok ngn rumet pon dua2 x bgun.. haha.. tp asenya lg trok dr awk kot.. kelas tu da bp byk pontg especially kls awl pg la.. T__T

gewd-gurL perhaps said...

http://bluezzday.blogspot.com/2010/03/normal-0-false-false-false.html

einaz ;D said...

nice blog..;)