.

Followers

Tuesday, March 16, 2010

majlis watikah pelantikan akhirnya selesai sudah....

aku dan mantan-mantan sekretariat mahasiswa fakulti perakaunan jadi ajk untuk majlis watikah pelantikan nie..bertempat kat KELAB GOLF SULTAN ABDUL AZIZ SHAH pada hari sabtu lalu..aku handle cenderahati dan anugerah2 yang kena bagi kat student..sebenarnya kan aku tersilap eja sijil watikah tuh..dah siap tandatangan dekan dah baru MPP (mirul) cakap salah..aku terkilan giler lah..dah la print out 158 keping dan semuanya salah..suppose ejaan sijil tu WATIKAH PELANTIKAN tapi aku eja 'watikah perlantikan'.. aku dulu sekolah main2 mana aku tau r dan l x leh guna sekali...contohnya pelumbaan, pelawanan dan sebagainya..betol tak aku cakap nih???

dekat tile pown salah eja..aku pun tak double check wording kat tile tu..theme kiteorang ialah 'apprentice' and then aku pegi eja 'apperentice'.. huk aloh...memang anak jowo tol lah aku nie..bengap bahasa penjajah nie sikit..hahaha..aku nak cover ejaan tu aku tampal diamond..aku tampal 1 jer..hahaha..penat nak wat corak2..letih sangat2 taw...


masa majlis berlangsung aku EMO sikit..aku nanges kat luar dewan pasal tersangat lah terase hati..malu tol lah...aku call muhd hafidzzi aku tipu die aku sakit perut..padahal mase tu waktu makan..table aku penuh sebab ada budak lain dah duduk..aku masuk lambat pasal temankan ama (mantan) jage pendaftaran tetamu..aku pegi meja mantan lak penuh gak..aku nak duduk maner????!!!! sakit hati lah jugak pasal kita buat kerja orang lain pastu orang tu sedap2 makan last2 aku yan xder meja..dinner sem lepas pon aku tak makan pasal tugas aku sesangat la buzy..sape yang wat tugas aku dinner nie tau lah macam mane..dulu sibuk pertikai kan aku tak pandai buat keje sekarang hambek ko serabot..hahaha...padan muke!

jahat sangat aku nie..berdendam tak sudah..anyway untuk korang semua yang menjayakan majlis watikah pelantikan nie tahniah di ucapkan sebab berjaya dan mendapat pujian dekan...maaf aku banyak silap..


5 comments:

=MissRynn= said...

wahh..bestnyer tetiba aku rasa mcm nak ke zaman U balik

@ku d! sin!e said...

to missryn:
bagi kiteorang cm nk zaman skola balik..hahaha

Frodo Baggins said...

balik zaman tabika lah best!
hahahahhahahha ~~
berak dalam suar!
kah2x


>>___<<

HiGHNeSS FiQ said...

uit aina, ko xmkn gak ke mlm tu?? apsal xbgtw kt ktorg, bleh adjust table kt ko, table president ade 2 kosong..

tp, btol ke pelumbaan, mcmperlumbaan je..tp pelantikan tu mmmg btol pn bkn perlantikan..hmm..

Sharinginfoz said...

apa-apa pun semuanya dah selesai kan

Income Tax: Lebihan RM584.44

Jom Exam