.

Followers

Thursday, January 13, 2011

bukan 6 tapi 3.5

nombor apekah itu??
hahaha! kecik nye!!

sebenarnye aku suruh anak buah aku belikan kasut. Converse versi ciplak atau pun tiruan. haha murah sangat nak dibandingkan ori kan. RM29.90 only rather than RM115++..at least boleh jugak aku pakai buat pergi kelas ataupon sekolah bak kate mama yang selalu kejut aku pagi2 (oyon, bangun tak pegi sekolah ker?) huhu..


seingat aku lah kan, zaman aku sekolah dulu aku pon pakai converse jugak. beli kat kedai nye lah ori lah kan. mase tu baru RM55++ sekarang dah naik sebegitu pulak. mahal nye! kesian budak2 sekarang. pakai pallas ke everlest ke line 7 ke. haha..pergi sekolah aje kot bukan nak pergi mane. ntah2 sekarang budak2 pakai kasut lagi 'up' dari aku dulu.

selalu aku pakai saiz 6 jadi aku kirim lah saiz 6. last2 besar sampai kawan anak buah aku cakap 'haha..comel nye lah kaki'. jadi terpakse lah anak buah aku tukarkan balik kat Kapar nun berbekalkan kasut contoh aku. balek2 aku tengok saiz 3 SETENGAH..KECIKNYE!!!! tak kesah lah..janji dah muat..hehehe

4 comments:

KiyawaCute said...

hihi..kalau kasut macamni memang susah nak dpat saiz yg betul..berbeza dengan kasut kasut high heel..

HiGHNeSS FiQ said...

murahnya kasut..
nak beli gak r..
tp cmne??

me, nelly said...

oyon!!!!
aku nak jugak wehhh!!!!
siyes nih!

@ku d! sin!e said...

ish..kalo nak text jer akuh yer..
okey nelly??

fiq, ko beli lah ori..
t JPA masuk..hehe