.

Followers

Saturday, January 8, 2011

meluat di facebook

biase lah. ade orang add aku approve je lah. malas pulak nak check satu satu. lepas tu boleh pulak buat hal. sebelum nie takde pon. semenjak kebelakangan nie pulak ade. yang meluat dan menyampah nye budak nie tak tau lah laki ke perempuan, post video yang bukan2..alahai..virus terus wall aku..

kalau satu due video lucah tu aku boleh terime lagi lah tapi nie berderet2 berduyun2 sekali post. habis semua tak senonoh biler aku update new post. ape kess???! kalau ye pon kau tu suke bende alah tu tak payah lah post bagai. memalukan betol lah. melayu pulak. konfem islam kannn...

dengan tanpa pikir panjang aku pon UNFRIEND lah dengan die. sebab menyemak kat mate aku dengan update friends aku. hahaha..padan muke kau! hahaha..mesti die cakap.." ade aku kesah??" hahaha..aku pon tak kesah lah...ish2..

4 comments:

aleen aiden said...

erk,slambenye die post kat fb!motip die?hu3

keyna said...

beb! 'ade aku kesah' tu bluetooth hp aku nyer name daa~ tak pasal2 org kt aku plak nnt..HAHA !!

PinQib said...

eh
eehe
patot blok pungg

| Gelagat Anti INDIA|

@ku d! sin!e said...

aleen aiden:
tau takpe. ape ntah motif dier..
sengal punye orang. haha

keyna:
tu bukan name bluetooth. hehe..tersame erk? sory...

pinqib:
patotttt...kann