.

Followers

Tuesday, October 26, 2010

saya suke makan milo gitu2 jer..

yes..ini memang hobi aku iaitu makan milo. elehh! macam korang tak penah pulak kan..hahaha..selain daripada dibuat air atau kek batik atau letak atas roti, milo juge sedap di makan begitu sajer. aku selalu amik satu mangkuk makan mase tengok tv. lepas tu mama aku membebel bising2 makan milo jer. sebab die kate milo tu panas lepas tu nanti sembelit sebab taik keras. hahaha..

tapi aku abaikan je lah sebab memang tabiat aku. semenjak due menjak nie aku takde lah buat. tapi tadi aku makan lagi..NIKMAT sungguh! hahaha...macam budak kecik pulak. korang tak penah ke tengok budak kecik meratah milo.haaa.. same lah macam aku. hahaha..boleh geng dah..
kalau milo 3 in 1 macam nie makan gitu je sedap..ade manis manis nye..hahaha..selalu mase duk asrama or kolej buat lah kerja macam nie.kes malas nk buat air. tapi takde lah tiru macam mr bean kan. amik milo letak dalam mulut, amek susu sikit pastu letak air..pastu korang goncang2kan air dalam mulut..dan siaappppp! telan lah. hahaha...express tak payah pakai cawan ke gelas ker..hahaha...cube lah (aku tak penah)

4 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jika hendak lihat rumah mak aku bersepah belikan saja milo untuk cucu cucunya

Liyana said...

habit ni.. dari kecik...
cawan orang buat bubuh air tea kta buat makan milo...

@ku d! sin!e said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
hahah...kalau sepah ngan milo susah nak bersihkan..lagi2 biler milo dah keras.

@ku d! sin!e said...

liyana
kalau tak dapat cawan, mangkuk pon boleh..huhu