.

Followers

Saturday, October 23, 2010

twin twist kini kembali di McDonald

pinjam google 

yes. aku dah beli semalam sebelom tunggu tengok wayang. haha..harga RM1.50 only not including goverment tax or any taxes lah ye. haha..but aku tak beli twin twist nie. aku beli full coklat sebab kan aku dah cakap aku suke sangat kat COKLAT. hahaha..but bf beli yang ni so dapat rase jugak lah..SEDAP!!

pinjam google
sundae cone still remain and the price still RM1.00..aku nak update aiskrim nie carik kat McD website mereka belom update lah..hehe..gambar macam nie ok lah ye..futhermore, aiskrim nie aku rase cone die besar sikit from usual sundae. maybe my expectation only but aku makan lambat sangat habis. selalu cepat je kan.. kalau korang dah makan cube tengok..besar ke same je saiz nye.

MAKAN CEPAT2 KERANA AISKRIM INI MUDAH CAIR!!!

2 comments:

PinQib said...

x penah makan pun sundae
asik mcflurry jer

Latest entry di:
Shane, si jutawan Youtube
Kau ni tak up-to-date-larh

@ku d! sin!e said...

mcflurry kan mahal..hehehe