.

Followers

Thursday, October 7, 2010

start tak sihat.

rase tidak selalu..susah bernafas??? perlukan tisu di sisi?? YAAA...anda telah dijangkiti seleseme..hahaha..macam mane ntah nak eja aku pon dah tak tau..aku tak selesa..ngah menghadap lappy pon tibe2 ade lelehan di hidung (bukan di tempat lain wooo)..baru nk jadi hgs nye so macam air je lah dulu..

today aku skip 1 kelas yang suppose 2 kelas tapi yang satu dah batal..mase lunch hour kepale aku sangat lah berat..jalan pon nak tak nak je tambahan lagi aku puase..aku teman je lah kawan2 aku makan kat kafe..yelah, tak kan aku nak duduk termangu sesorang kan...

after that aku pergi lab untuk online..nak carik info untuk assignment..dalam aircond lak kan seseme lagi ape lagih..aku tak duk diam lah tak selesa punyer pasal..last2 aku decide balik umah je lah...itupon aku selamat sampai walaupon aku bawak moto dalam keadaan yang 'ting tong'


4 comments:

Privacy_Resident said...

Cepat cepat sembuh ok! Jangan lupa lap keyboard laptop dengan dettol! Mesti banyak mukus lekat situ! HAHA gurau!

MONYET & UKM?

@ku d! sin!e said...

hahaha..lawak lah kau nie...hahahaha

PinQib said...

GET WELL TAUU ;)


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

@ku d! sin!e said...

getting worse now..