.

Followers

Thursday, January 5, 2012

Terjawab sudah perubahan emosi

Sekarang aku takde rasa sedih ke marah ke. Malam tadi tiba-tiba ada aura pelik. Rasa nak bermanja pulak kali nie. Aw awww.. Gedik kau..!! Hahahaaa. Okey, terjawab sudah kenapa aku tak boleh kawal emosi aku. Pagi tadi ceria je dapat breakfast dengan tersayang. Haha. Makan mee goreng lagi tu (feveret).

Bila sampai office terus lah buat kerja (acahh acahh jer) sebab bukan aku banyak keje sangat pun. Hehe. Lepas makan mesti terasa nak pergi toilet. Nak berak lah kan (direct giler). Tengok-tengok dah ade. Dah mai dahhhh die.. hahaha. Itu je nak cakap. Tapi boleh pulak nak buat entry kan. Terasa diri ini sengal seketika.

Suke hati aku lah kan.. >_<

3 comments:

littledolphin said...

akhirnya dah terjawab jua persoalan kenapa kamu mengalami perubahan emosi.haha.kelakarlah kami ni.

littledolphin said...

*kamu hehe typo

MamaEma said...

bendera merah ke?..hehehe