.

Followers

Friday, January 20, 2012

Vintage style wedding photography

Aku tak tau lah kenapa. Aku memang suke tengok gambar-gambar yang style vintage. Terutamanya pasangan yang buat pre-wedding photoshoot yang bertemakan vintage. Memang cantik lah. Aku suke sangat. Konsep vintage nie paling utama yang kena ada accessories untuk buat photoshoot tu disampaing lokasi yang sesuai. Sebenarnya aku nak cakap aku nak tema 'VINTAGE" untuk photoshoot wedding aku. 

Aku sibuk sangat carik konsep bagai macam aku dah nak kawen je kan. Hahaha.. Lama lagi aih nak kawen nya. Tapi tak salah untuk pasang angan-angan, catat kat personal note lepas tu update ke kat blog kan. Sebab cara tu boleh mengingatkan aku sentiasa. Nanti dah sampai masa nya tinggal request je kat photographer tu nak macam nie macam tu yang ini yang itu. Haaa gitu... Beberapa foto yang menarik selepas aku google.

Vintage + Picnic
Vintage + Railway Station
Vintage + Big Clock
Vintage + Antic Van
Vintage + Bicycle
Vintage + Rock Wall
Vintage + Black & White
Vintage + Vespa
Vintage + ballon 
Vintage + Forest


Kita ambil KONSEP nya sahaja okey..

1 comment:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Suke the one with antic van n skooter!!!! Owh, kalau tengok WGM Yonghwa n Seohyun, diorang pun ada buat wedding photo ala-ala vintage!!! Sangat cute sbb diorang buat style pakaian ala-ala zaman dolu.