.

Followers

Tuesday, January 10, 2012

Zip die terbukak lah!!

Cerita nya macam nie. Pagi tadi aku pergi kerja macam biasa. Hari nie nekad nak bawak motor selow je sebab nak save minyak. Tengah bawak motor kat Setia Alam tu, sepasang suami isteri melewati aku. Ecehhh.. Hahaa. Wife die pakai baju kurung. Kerja office lah kot. Eh, same lah kite..! (keje office jugak).

Aku perasan zip kain baju kurung dia TERBUKAK..!!. Aku dengan kesedaran sivik nya kejar lah balik motor tu. Aku lalu tengah dia lalu tepi. Aku perlahan dia laju. Aku terus dia lalu jalan short cut. Haisehhh.. Aku berusaha gigih nak bagitau nie..

Akhir nya sampai Highway Bukit Raja, tak jugak kelihatan motor pasangan suami isteri tu. Ape ke selow sangat bawak motor tu. hahaaa. Lastly aku teruskan je lah perjalanan aku ke office dengan rasa bersalah..

Perempuan berbaju kurung, kalau tak zip kat kain tu nampak peha tau. Bukan sikit tapi banyak yang nampak. Kalau aku malu gila, yelah ade selulit. Hahaha morning..!!!

4 comments:

mR.aSLaN said...

itu namanya belanja ...

ainasuhana said...

Hahahaa.. Kesian suami die..

yana89 said...

Pergh!entri menarik dan sgt sgt klaka wat ak baca...
serius r,klu ianya terjd pd ak,silalah tegur ak tw cik aina?kain bju krung tersepit kat pintu keta pon gtw ak tw!!kekeke

ainasuhana said...

hahaha.. kalau ko kan yana, aku biarkan je. hahaha