.

Followers

Friday, June 25, 2010

buang facebook badge..

Aku baru je remove Facebook Badge dari blog aku..hahaha..pasal dia tak display pon macam sebelom nie..ada name jer tapi x kuar pon badge nye. Dah remove buat balik pun stil macam tu gak..Last2 malas dok pikir dan rasa bende tu semak aku buang lah..habis citer..huhu..:)

p/s: iklan nuffnang dah kembali..hehehe
      tapi kejap2 hilang..

18 comments:

ZulhilmiRosnin said...

uik..trus buang dah.
ada problem dgn link yg facebook generate sbnarnya..

try baca sini ok..simple je solutionnye..
http://zulhilmi.rosnin.com/blog/kehilangan-lencana-profail-facebook/

♥SYAFIQAH ♥ said...

haha..nak buang gak ah..sebab mcm nyibuk jekan?kan? :))

hana nabihah said...

hehehe..ak da lame buang da..sbb mang xd kua ape pon..cume kua kotakkk jek.

Redbloodsnow said...

a'ah kan. nape entah ek. better buang je drpd menyemak x kuar pape kan..huhu. t akak nk buang gak ah ^_^ hikss

pawaka19 said...

biasa mmg macam tu..kalau pasang fan box dia tak ilang.

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Mak Aii! Tawaran Burger Singa Sempena Piala Dunia"

keyna said...

tw xpe..ak pon da buang..
so lg bg nak jimat space..
ko wt link je..

hellioz said...

ade prob dgn plugins
sbb tu xkuwa
gyahahahahaaha~

HAI! oyon
gyahahaahaha~

Anne Boleyn said...

hehe nuffnang tu mmg.. sll tidur. hehe :)

p/s:esok hana umumkan sape dapat iklan free. tengok eyh nanti? :)

@ku d! sin!e said...

haha..meh same2 buang...
meyemak je..
dah remove wat blik pon same
nk wat link pon malas..
hahha

alynn malynna said...

sy pulak x mo buang...:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tu rr pasal ase cam nak buang gak huhu!

@ku d! sin!e said...

kalo korang rase berfungsi x payah la buang...hehehe

s h a f i q h a s h i m _____ said...

tak berguna pon benda alah tu :)

liyana aziz said...

dakni x de FB badge... =)

mira the monster said...

iklan nuff kte pon slu je hlg2..
huhuhu :(

mira the monster said...

iklan nuff kte pon slu je hlg2..
huhuhu :(

@ku d! sin!e said...

tapi still
x gelihati
lagi nuffnang aku...
:(

AiN Z said...

thanks vote pic :) , fb badge mmg tak appear, tak tahu lah knp. sbb tu just buat logo sendiri je.. hehe