.

Followers

Wednesday, June 30, 2010

Handphone aku digelar sampah..

Hahaha..untuk sesiapa yang rasa handphone aku macam sampah aku tak kisah apa korang nak cakap. Pasal aku gembira lagi happy pakai handphone aku yang sekarang ni. Orang lain berlumba2 nak tukar handphone yang canggih manggih yang ada tu lah ni lah kan tapi aku tetap ngan handphone buruk aku nie.

Sapa cakap aku tak de minat kat teknologi. Sapa cakap aku tak teringin nak pakai handphone yang best2. aku ada lah jugak NAK pakai tapi aku gunakan duit aku untuk benda yang perlu dulu. Sampai kan kawan aku cakap "aina, t dapat duit JPA ko belilah handphone baru. Sakit mate aku tengok handphone ko" hahahaha..aku tak kisah lah aku jawab "tunggu button handphone aku sume tercabut"

Handphone aku sekarang ni button * takde dah. Mana ntah pegi nye dalam handbag aku takde pon. Aku bukan malas nak tukar housing (betol ke?) handphone tapi baik aku guna wat tengok wayang ke makan ke takpon masuk tabung manggis. Nanti lah naik semester baru aku baru tukar.hihihi

11 comments:

hana nabihah said...

huhu..taw xpew..ak pon kai hp season meason jek!sbb ag best nk men mcg..wakakaka..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tau dah tunggu duit ptptn la tu... zasss singgah membaca

MY said...

itu pun boleh jadi isu? haih.. Perlu ke?

*BeBy aiDa* said...

Hehehe. Tukar jgn x tukar:-P

aina said...

same ah, janji boleh call sms mms. takyah nak canggih2, duit pun bukan beriban ade hahaha :)

pawaka19 said...

kecian2..pkaila selagi menda tu elok..thanks mengingatkan aku nak beli tabung ptg ni ;p

Anne Boleyn said...

hehe bagus berjimat cermat. gunakan duit jpa sebaik2 nya. tp duit jpa bnyakkan? :)

p/s : hye..esok hana akan autopublish 4 entry pada pukul 10 pagi, 2.30 ptg, 5.30 petang and 8.30 malam. Ada entry penghargaan sebab anda join contest tu. Hana wat review pasal blog anda sikit.

Review pasal blog anda pukul 5.30 petang tu. Tapi yang paling penting anda kena baca enty pukul 10 pagi and pukul 8.30 malam tu. Ingat tau!!! :) Kalau anda nak stay tuned and baca semua entry pon tak pe :p

keyna said...

weh! haha lupe la aku ko pakai hp ape..bkn aku sorg je ke yg pakai hp cikai tyme 2??huhu tapi paling aku ingt anor ponye la paling canggih tyme 2..huhu

@ku d! sin!e said...

ahahaha...
x kisah lah..
aku lg suke yg mak aku punye
nokia biase je

senang kot nk mesej..hahaha

Anne Boleyn said...

aipp oyon aka aina bila nak update ni??? hehhe

syahira ariff said...

ahahahha
bgus
ini menunjukkan sis pakar perancang ekonomi yg baik
tak elok membazir beli yg baru kan selagi yg lama masih boleh pakai