.

Followers

Monday, August 15, 2011

Buku Log

Minggu lepas aku dapat buku log baruuuu...!!!!!!!!! hahaha... Yang 2 buku sebelum nie dapat tu aku dah habis guna. Nie aku mintak lagi. Terima kasih suha sebab emailkan alamat aku kat Fakulti. hehehe... Dan yang penting, buku log yang aku dapat kali nie tak lah cacat. Sempurna lah senang cite.

Buku log sebelum nie kan tak cukup sifat. Garisan nye tak sampai bawah. Bila aku cakap kat kawan-kawan aku buku log aku dah habis, semua orang pelik. Dieorang cakap aku buat karangan apa. Hahahaha! Memang lah aku buat karangan. Manager aku check tau tiap2 minggu. Kalau hantar lambat pu kena marah.

Bila aku tulis sikit ke kan nanti dia cop PEMALAS. Aku tulis jer lah apa yang aku buat. Sehari kadang2 boleh cecah 3 muka surat. Itu pun kalau kami ada belajar pada hari tu. Kalau tak setengah atau satu page. Ada kawan aku nie, seminggu satu page. Kalau aku buat macam tu kan, mau kena maki dengan manager aku. hahahaha..!

Yang penting, kena rajin update buku log. Tak kira lah manager or bos tu selalu tengok ke tak. Sebab nanti bila nak buat report senang. Tak pun bila ade lecturer nak melawat baru nak buat semua. Kan kelam kabut nanti. Lagi satu, sesiapa yang dapat JPA tu nak mohon claim untuk mileage, korang memang kena photostat buku log tu hantar kat JPA tau...Aku tak layak..  :(


4 comments:

Kuncup Here said...

Aku LAYAK! Yessss :P

@ku d! sin!e said...

untung lah kuncuppp...!

Syaeerah said...

Gila lah kau!! Aku sebulan punya report baru 1 1/2 page. Sekarang ni baru sampai muka surat tengah. Hahaha

@ku d! sin!e said...

aku ker giler??? tak lah. biasa2 je ape.. hahaha..! giler tulis name nye...