.

Followers

Wednesday, August 10, 2011

Contact numbers kawan-kawan di Facebook.

Lalalalala....Sapa yang suka online guna talipon angkat tangannn....... hehehehe...Kalau korang perasan (sure perasan) yang ada via mobile web ke kan.. Kamu semua boleh tengok nombor telefon kawan-kawan anda tu dan kawan-kawan korang juga boleh tengok nombor telefon korang... Takut tak???? Lagi2 mereka yang suka add dan approve sembarangan orang... Nanti kena kacau tau...

Macam mana nak tengok ye??? Mesti ramai yang dah tau kan...
Lepas tu keluar lah list nombor telefon kawan-kawan korang. hehehe.. Nak buat jahat tak???? Takmo takmo... Bulan puasa sekarang nie. Bagitau lah kawan-kawan korang tu ye... Sekian, terima kasih...




2 comments:

nick dot anis said...

bahaya2..tak de privacy

@ku d! sin!e said...

hahaha...!! bahaya di luar kesedaran..