.

Followers

Friday, November 19, 2010

attending Accounting Student Conference

 

program ni anjuran UiTM Shah Alam yang menggabungkan semua budak perakaunan di semua UiTM dan Universiti yang lain. kirenye baguslah sebab tu aku nak pergi sangat. dapat 3 sijil taw! from MIA, UiTM dan pihak Fakulti Perakaunan. Yuran RM100 tapi akan dapat refund balik RM50. 

Speakers yang dijemput semua nye dari badan2 dan syarikat yang accounting background. macam nak mendedahkan kepada pelajar tentang skop kerja bidang akaun nie. banyak knowledge yang boleh kite dapat dan bukan senang nak attend program macam nie. yelah, waktu cuti semester kan..  

tadi daftar ramai orang. ade yang kenal ade yang tak. tapi majoriti aku kenal and comittee nye. sebab aku kan comittee kat fakulti. cume aku tak organize program nie. nak letak jawatan ahh.. penat woo...! hehe..aku duduk kat Kolej Melati. blok ade lif..haha..macam jakun jer. yelah aku duduk kat kolej nie semester 1 jer. lepas tu terus duduk rumah ulang-alik hari2. aku sebilik dengan nur liyana (ma friend)..
yang nie tema dinner malam akhir. aku takde baju. tadi pagi sempat jugak carik baju kat JUSCO.pergi cepat2 beli cepat2. haha..tapi murah2 jelah. pastu warne tak putih sangat. macam cream sikit. haha..jarang lak tu.tapi takpe aku akan pakai inner. haha.. nanti balik aku upload. pasal lupe lak nak bawak cabel USB. ingat nak upload gamba bilik nih..haha..

2 comments:

Encik Tikus said...

nanti upload taw, nak tengok =p

@ku d! sin!e said...

haha.,tengok la budak gendut..