.

Followers

Monday, November 1, 2010

exam taxation esok.

esok kot aku punye final. tapi sekarang pon tak tido lagi. exam start pukul 9 pagi. aku macam takde semangat je nak buat final. semangat final tu takde. tak tau lah nape. selamber je stady2 nie. tak buat latihan pon. ya Allah, nape lah pulak dengan diri aku nie.. kemalasan yang melande diri ku seteruk tsunami.

aku memang lah stady betol tak tipu. tapi aku stadi biase jer. takde perasaan gentar atau takut nak exam esok. takde rase tensen stady takde rase pecah pale. rileks and cool jer.. haha.. siap leh makan sedap2 g sane sini tengok hindustan lah bergosip2 lah..mcm2 lah.. aku mcm buat stady nie part time jer. hope Allah will blessing me..insyaAllah..

1 comment:

PinQib said...

good luck. smayang hajat ^^