.

Followers

Saturday, February 12, 2011

kepenatan..

Nur Nasuha dan Nuur Syuhadaa
Terima kasih kepada Nuur Syuhadaa dan Nur Nasuha sebab hantar aku balik. Semalam aku pergi Genting dengan budak-budak kelas aku. Balik malam jadi aku pun tumpang tidur dekat rumah mereka. Esoknya mereka willing nak hantar aku balik. huhu..before balik rumah, kami makan BURGER KING dulu dekat Setia Alam. Sebab nak rasa, tak pernah makan. Aku pernah sekali je kot.

aku yang tak mandi lagi pagi tu..hahahaha
Aku tak mandi sebab mereka dah siap. Kesian pulak nak kena tunggu aku jadi aku decide mandi kat rumah je lah. Sundae kat BK nie memang sedapppp! kalah McD punyer. Menurut citarasa aku lah kan memang sedap. Kawan aku pun cakap macam tu. Sebab coklat nya tak terlalu manis lepas tu pekat. ehhh! batak pulak...hehe

makan tak tengok aku pun..tengah layan..hehe

2 comments:

Kuncup Here said...

aina baju semalam hahahahah :D

@ku d! sin!e said...

kan aku cakap aku tak mandi...hahaha