.

Followers

Saturday, February 19, 2011

Terjah kelas AIS AC2206N

Setiap hari Jumaat kelas akan bermula kelas AIS (Accounting Information System) dekat makmal komputer. Macam biasalah, peluang ini akan digunapakai sebaik mungkin oleh pelajar-pelajar UiTM dan mana-mana pun. Jadi kawan-kawan aku dan aku juga turut terjebak dengan masalah ini. hahaha

JOM KITA TENGOK MEREKA...

Nur Liyana Ibrahim yang rajin. Bagus kann
Kawan aku yang sorang ni kan dia TAKDE Facebook,
Twitter mahupun Blog..Dia takut nak buat semua tu..
Takut apa ntah..

Leen Ahmad bersama Facebook nya
Leen merupakan anak perempuan tunggal dalam keluarganya.
Penampilan kelihatan feminin je kan tapi minat sama je macam lelaki..
Bila keluar mak ayah tak tanya pun, yang tanya abang dan adik laki dia yang sibuk tanya..
Dia teringin ada kakak..Tapi okey apa, macam best je adik-beradik dia..

Danya Nor Wanie juga buka Facebook dia
Macam pelik je kan nama dia. Lecturer pun pernah tegur cakap dari kayangan ke??
hahaha Wanie tu pun nama dia. Jadi tak hairan kalau orang panggil dia Wanie.
Dulu keding je sekarang huhu besar dah. Yelah, pergi gym selalu..

Nuur Syuhadaa mesti bukak Twitter
Boleh panggil Da'a. Sangat gembira semalam sebab tweet dia yang hilang
selama ni dah dapat balik. Masa aku tengok semalam ada 4642 tweet dia.
Tahi twitter..Dah lah semalam banyak typo..kena gelak jer..hahaha

Siti Rubi'ah yang tengah kejar timeline kami
Semalam kami laju ber-tweet. Rubie nak kejar susah jer. Tapi akhirnya dapat follow.
hahaha..Boleh pergi tengok blog dia. Dia rajin online tau
Hari tu dapat bear besar dia. BF dia bagi guna pos. Best kan..

Aku bersama Nur Rediana
Red seorang blogger yang menjual shawl. SAYA PUNYA SHAWL ialah
blog kelolaan beliau. Ada shawl baru tau boleh tengok kat blog dia.
Ahad nie dia ada buka booth kat UPM. Sapa yang free boleh datang sana.





Sekian.

2 comments:

yana89 said...

wah~wah~
ak mmg rajin beb...kekeke

@ku d! sin!e said...

hehehe..
ko kan setiausaha kiteorang...