.

Followers

Sunday, February 27, 2011

berkampung kat rumah orang

Hari isnin dan selasa aku ada test. Jadi aku pergi rumah kawan aku untuk study. Asalnya sabtu petang nak balik tapi tak jadi lalu balik petang ni. Aku study kat sini dah lepas 2 subject. Stay up sampai pukul 3 jer lepas tu tidur terus. Ngantuk giler..

Sebelum tu, Sabtu paginya aku dengan kawan-kawan aku ni buat kek batik. 2 adunan guna 2 bungkus biskut marie. Banyak tu lagipun rumah ni ada 7 orang campur aku dah 8 orang. Sekarang nie pun tinggal 1 bekas je lagi. Yang lain semua dah habis dimakan.. Dari itu hari dieorang suruh datang suruh buat kek batik. Jadi semalam aku beli barang-barang pagi tu terus buat.

Penat lah study. Dah lah 1 hari 2 paper. Chapter yang cover banyak pulak tu. Pening sangat. Kalau yang teori lagi lah. Mengantuk lepas tu baca tak tau lah masuk ke tak. haha..InsyaAllah...

10 comments:

Encik Psychopath said...

Rajin dia study. Sket pun tak tinggal kan kek batik utk kite :(

yana89 said...

aina nye kek batik sedap~~~
huhu...dpt merasa gak akhirnya!!yay!!^.^

p/s:
aina suke layan org2 yg mengigau tgh mlm...abiz sume soklan die leh tany korg...aduii..+.+

✿ CikCimi said...

gud luck !
:D

*nk kek batik jugak.

@ku d! sin!e said...

Encik Psychopath:
rajin kan. sebab tak pandai. dah buat kek batik lagi. nak?? haha

@ku d! sin!e said...

yana89:
sedap ker? malu ahh..budak2 pon reti buat taw. ko je taknak belajar.

aku suke kacau ko tido. hahaha

@ku d! sin!e said...

✿ CikCimi:
hehehe...terima kasih...=P

yana89 said...

lg skali aina bwa kek batik creation nyer...huhu...
bru xngantuk msk klas far pg ni...

die kata penat potong kek batik pg2 b4 g klas...huhuhuhu*uhuk!*terbatuk lak...

@ku d! sin!e said...

yana89:
muaz tak dapat lak. terpaksa aku potong lagi pagi nie..haha

yana89 said...

yup,pg ni aina bg rasa kek batik lg!!
serius r aina,klu hang bukak business jual kek batik, confirm ak regular customer ko...
huahua*xtw cmne nk gelak feminine*

@ku d! sin!e said...

ehhh! bangang lah yana nie.
biler ko nak buat pulak??? ahaha
nak rasa jugak air tangan ko..