.

Followers

Thursday, June 9, 2011

Bertimbun fail datang.

Tadi senior nak pergi buat statutory audit. Dia ambil kan sekali aku punya outstanding matters. Aku dah list kan siap2 apa yang aku nak untuk audit nie. Sekali tadi petang diaorang balik, HAH KAU!!! Satu kotak fail nya. Hahaha...Banyak giler...! Esok aku kena bersila kat lantai nak baca semua tuh..

Aku dibagi 7 hari untuk siap kan semua nya. Deadline minggu depan 14 June 2011. Aku yakin aku dapat siap kan!! (walaupun tak tau apa kebenda). Sebab manager cakap kena selalu positive thinking and self confident. hahaha.. Aku kena siapkan jugak. KENA. Kalau dah siap aku akan rasa senang hati sangat. Tak ke gitu...~ hahaha...

Hari nie jugak aku first time lunch kat TESCO. Sebab kawan2 dah bosan makan nasik campur. Mahal giler makanan kat TESCO Shah Alam tu. Aku beli nasi ayam RM5.80. Kalau banyak takpe lah. Boleh accept lagi nie ciput jer.. Tapi bagus gak, tak lah aku makan banyak kannn...hehehe... You know what, itulah jugak first time aku masuk TESCO Shah Alam...*wink *wink.... Serius tak pernah. Giant adalah...hahahaha....

2 comments:

✿ cikcimi said...

heh, banyak keje ea.
kite nih tade keje.
bosan dah duk umah.
=.=

@ku d! sin!e said...

kalau bosan duk rumah kan, apa kate buat part time..haha