.

Followers

Tuesday, June 14, 2011

Minggu last Nora Elena


Okey, ramai yang dah tau minggu ni minggu last kan. Aku akan cuba tak miss 1 episod pun minggu nie. Aku memang aku intention nak beli Kasih Yang Suci tu. Dah pegang2 dah tapi aku ambil buku lain. Sebab nak tengok cerita nie dulu. Tapi bagi aku episod yang Elena gaduh dengan Seth pasal rantai tu TAK FEELING pun. Macam babak tu tak jadi. Tak menyentuh kalbu pun.

Aku tengok kat rumah kakak aku dengan anak saudara aku semua. Ramai yang cakap gitu. Nie bagi pandangan kiteorang lah. Korang pulak macam mane?? Tapi takpe, cerita pun dah nak habis kan. Apa-apa pun kita tengok je cerita nie ye. Tapi lakonan Wan Sharmila (Yvonne) menjadi kegedik-an nya...! hahaha

2 comments:

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

agreeeee...
mmg lakonan aaron ngn saleha dalam babak tu tak sama macam feel aku bila baca buku tu dulu.. FAILEDD !!

@ku d! sin!e said...

hahaha..! betol kan?? ade gak yang sama pikiran dengan aku..