.

Followers

Tuesday, June 7, 2011

Korang boleh bagitau aku tak??


Aku dah pasang battery dah kat lappy aku. Aku letak cursor kat simbol atas nie dia tulis ' Plugged in and charging'. Tapi kenapa simbol dia macam nie jugak. Tak charging pon. Bila aku nak guna battery aku tu tak boleh. Padahal baru sekali je guna after tukar spare part dekat HP Customer Services.

Tak kan lah masalah battery lagi. Ke lappy aku punya masalah. Kawan aku cakap motherboard rosak. Betol ke??? Aduh, sakit kepala aku pikir kan masalah nie. Ke ada kaitan sebab aku punye lappy macam tak recovery pun selepas innstall windows yang baru. Aduh... Kenapa ye..?

3 comments:

butterfly said...

ha'ah oyun..

motherboard probs... lappy aku yg dlu pnh de masalah cam tu...

3rat harga nye..tp nseb baek ade waranty lg...

zacky786 said...

die mintak baru tu.. hehe

@ku d! sin!e said...

butterfly:
3rat okey lagi. Jangan 1riban..mati aku wooo..

zacky:
ish, jgn lah mintak baru...menangis lagu syahdu karang..