.

Followers

Friday, June 17, 2011

Macam tak lengkap je hari nie.

 Dear blog,

Aku rasa lain macam je hari nie. Tak tau lah kenapa. Pagi tadi on the way ke office aku bawak motor pon selow jer. Rasa lain macam jer hari nie. I dont know why. Like something missing which important in my life. Aiseh, aku pun pening. Tapi dalam perasaan yang macam tu, aku bawak motor hati-hati jugak. Nak tau pasal ape???

Pagi semalam, di Batu belah ada eksiden 2 buah kereta. Di tempat yang sama tadi pagi eksiden jugak. Kali nie 3 kereta. Hari-hari jammed aje. Orang dari Meru memang kena keluar awal kalau nak pergi kerja. Tahap kemungkinan untuk berlaku eksiden sangat tinggi.

Petang semalam, on the way balik dari kerja di Tol RM0.60 menuju je Klang Utama atau Meru ada eksiden. Kali nie kat jalan motor. Betul-betul depan aku. Nasib baik aku sempat break and tak bawak laju. Kalau tak berdentum-dentum motor eksiden. Lagi haru tau... Terima kasih Ya Allah sebab selamat kan aku....heeee...
Ada hikmah semua nya tu berlaku.

2 comments:

dilazfamily said...

salam kenal dik oyon.
meh datang blog akak
http://dilazfamily.blogspot.com/

@ku d! sin!e said...

salam....hehehe