.

Followers

Monday, April 11, 2011

Aku TAK SUKE kat Facebook macam nie.

Ada je request bukan-bukan. Aku bukan rajin sangat nak melayan.
Tapi bila aku click je jadi macam nie. Aku malas betol lah.
Sebab nanti menyemak je aku rasa kat profile aku tu.
Padahal nak guna application nie sekali je pon kadang-kadang.

Game pun sama. Mesti korang pun ada jugak kena invite kan?
Nak salah kan dieorang pun tak leh jugak. 
Maybe dah itu requirement untuk main game kan. 
Tapi serius lah, semak sangat. Jadi apa aku buat???

BLOCK SENARAI GAMES2 TERSEBUT!!!!!

Yang nie lagi satu hal. Ntah sapa maen bedal jer.
Cakap dengan aku  stok dah kenal aku bertahun.
Bercinta pun tak pernah. SEWEL...
Dalam FB tu stok buat berkawan jer. Banyak add aku approve jer.
Sebab fikir nak kawan kan. Tapi kalau macam nie????

REMOVE FROM FRIENDLIST..!!!!

4 comments:

anny said...

yang ke dua tu memang gila bangang..Anny pun selalu kena macam tu dulu..siap de org wat fake punya account kat ejen cari jodoh using my picture..mujur de kwn yg perasan..then one day decide,anny remove semua manusia yg anny tak kenal..then pic album semua remove..ltk dlm 2 album jer..cukup..takut zaman sekarang ni manusia macam2~~

@ku d! sin!e said...

wow! lagi dasyat!
tau takpe..kite pon tak banyak letak gambar sorang. banyak ngan kawan. bahaya...cume kat blog nie lah lom buat private. karang org copy pic pulak. susah...seram nye..!

Chieda Hafiz said...

better privatekan profile. org2 yg x kenal pun x pyh approve. huhu... bkn xnk kawan tp sekarang ni mcm2 boleh jadi. click gne jari jer.

@ku d! sin!e said...

betol2....
takot lah..sekarang tak selamat dah semua nie..