.

Followers

Tuesday, April 5, 2011

chantek sangat..!!

COLLECTION FROM AUDREY EAN:
boleh search kat Facebook ye.

First time aku tengok aku dah berkenan. Masalah nye sangat cantik. Pulak tu design nye semua macam kena dengan citarasa aku. Aku geram sangat. Macam nak pijak2 je kasut tu..hahaha...betol kan? pijak ape..tak kan lempang kot. hahaha..
Nie kasut yang pertama aku berkenan..RM84
tak tau lah kenapa. Aku rasa kasut nie sangat cantik.
Nampak macam selesa. Tambah lagi ade tali.
Aku memang suka kasut de tali2 nie. Sebab nya dalam masa 
yang sama kasut tu nampak ranggi dan ayu gitu..hahaha

 Sangat cantik. Hitam lambang keunggulan dan elegan. RM95..
Tak fully tutup dan tak fully open. Boleh lindung dari cahaya matahari.
Aku tengok sangat seksi kasut nie. Tapi kat kaki aku tak tau lah kan.
Tambah2 pakai baju kurung atau kebaya.
Memang superb abis....

Aku tak tau nape aku suka kasut macam nie. RM95 jugak.
Tengok macam selesa je kan pakai.
Design lah simple tak penuh dengan perincian.
untuk pakaian formal pun okey nih...Nampak professional sikit. 
hehehehe...
Owh damn!! Yang nie memang feveret aku. Sangat suke!!
Aku berkenan design yang lebih kurang je dari Sembonia.
Harganya about RM2++ tapi yang nie RM110.
Sangat mengidam. Giler lah..!
Kalau aku cop dulu buat kasut raya leh tak??? hahaha

*wink wink
So colorful kan??? Kiut nye...hahaha
These only RM87..
If u want to see any other shoes, you can search
Audrey Ean on Facebook okey...

5 comments:

Anonymous said...

Ingat kasut bola..hahaha..de rezeki bli ye...kang megidam plak ssh..jd gler pn 1 hal plak ti...hahahaha

@ku d! sin!e said...

uitttt...!
kasut bola watper...
giler ka? arghhh

Dayang Fazlyn said...

Alamak..! Cantiknya kasut hitam tuh..

@ku d! sin!e said...

ahaaa..cantik kann..

Sheeda S. A. said...

Aina, kasut wedges yang ada 3 colors tu cantik! ;)