.

Followers

Wednesday, April 13, 2011

Running man Korean TV series


Aku memang tak layan benda-benda gini. Tak expose. hahaha. Yana kawan aku lah yang bagi aku tengok. Beriya-iya suruh aku tengok jugak masa datang rumah dia. Memang kaki betol lah die nie. Last-last aku tengok je lah. Lepas tu tak habis aku pergi pinjam external dia pulak. Konon nak habiskan tengok kat rumah lah..hehe..Boleh tahan jugak cerita nie...kannnnn...mesti ramai yang dah tengok kan..

Lepas dah tengok beberapa episode aku baru perasan. Aku suka betol stalker Kim Jong Kook.. hahaha..ataupun dikenali as "commander" ahahaa...nak tau yang mane???






hehehe...

3 comments:

yana89 said...

fuyooo~
minat commander jong kook!!!
minat yg kuat2 aje..

klaka kan?pape pun cara yg terbaik nk ilang stress tgk lar cte2 mcm nie...
mmg penat ko gelak nant!!keke..

@ku d! sin!e said...

aku tak amik dr xternal ko lah..
aku amik vampire diaries jer..haha
external aku bro aku amik balik. babi tol!

yana89 said...

hek eleh,ingtkan dh amik simpan dlm lappy ko!