.

Followers

Thursday, April 21, 2011

BBQ 6N >> entry

Hari nie kelas aku buat BBQ. Yelah masing-masing sibuk nak stadi untuk final kan. Take 1 day kejap. ahaha..Pada mulanya nak buat semalam. Tapi tak jadi so buat lah hari nie. Sekarang aku tengah melepak kat rumah kawan aku. Kejap lagi pergi Seksyen 7 Tasik mari yea...

Cadang nak pergi Fakulti sekali tadi. Sekali dapat berita ambil buku log praktikal ditangguhkan minggu depan. So, stay sini je lah. Malas nak balik. Lunch tadi masak nasi goreng dan maggi. Nasi goreng tu aku masak dengan Da'a. Masa dah habis masak tu aku perasan aku die besar semacam je. Aku pakai sarung tangan terus angkat kuali. Rupanya TERBAKAR!!!

Bawah dapur gas tu lapik surat khabar. Entah macam mane boleh terbakar. Habis kelam kabut. Cepat giler merebak. Atiq terus simbah dengan air. haha. Aku memang tak leh tolong lah. Aku dah pegang kuali. Habis basah. After that, aku lap sume aku sapu sekali. hahaha...Lawak tol lah. Malang berbau nasi goreng pulak. Maggi tengah masak lak time tu. Tau2 dah kembang jer..hehe

4 comments:

puteraduyong said...

waaa...seronot...lama tak berbbq...

@ku d! sin!e said...

same lah...hehehe..
seronok wat ramai2..

yana89 said...

tul tu..jgn memain~
ibu sy ckp 'api jgn dibuat men'
klu nk men api sila msk sarkas taw..

klu tinggal ak sorg jer time2 confirm,ak jerit puas2 dulu,bru ak padam api...=P

@ku d! sin!e said...

ko jerit lah puas2..
rumah dah hangus mase ko
berhenti jerit..hahaha